Currencies Direct
Ditt drömhus förtjänar den bästa växelkursen
Visste du att det finns besparingar på upp till 3 % av det belopp du överför utomlands, bara genom att använda en valuta specialist som Currencies Direct istället för din bank? Nej, du drömmer inte ... men genom Currencies Direct  kan du få en kurs  som bara existerar i drömmar!
Bankerna ger regelbundet orättvisa växelkurser till sina kunder, i vissa fall känner kunden inte ens till växelkursen förrän överföringen har gjorts, och de spanska bankerna tar avgifter bara på att mottaga pengarna.
Currencies Direct har existerat i 18år, och sedan ett år tillbaka har vi nu kunnat utveckla Currencies Direct till våra skandinaviska kunder. I händerna på en före detta bankman, har vi nu skandinaviskt department som täcker Palma de Mallorca, Moraira, Torrevieja och Marbella med Svensk, Norsk, och Dansktalande personal.
Currencies Direct erbjuder bättre växelkurser och skickar betalningar med lokala bank konton och på så sätt undviker du de flesta bankavgifterna helt (inklusive mottagaravgifter).
Hur fungerar det?
När du registrerat dig hos Currencies Direct, behöver du bara följa tre enkla steg :
1. Bestäm hur mycket du ska överföra  och vart
2. Boka/lås växelkursen genom en av våra specialister
 3. Överför pengarna till ett av våra lokala bank konton
Vi skickar sedan vidare pengarna direkt till ditt (eller annan mottagares) bank konto, vanligen inom 1-2 arbetsdagar. Alla betalningar är 100% säkra eftersom vi är godkända av FCA (Financial Conduct Authority) i England för tillhandahållande av betaltjänster.
Currencies Direct garanterar att dina betalningar görs i rätt tid, säkert och till en obefintlig kostnad. Vi är helt övertygade om att du inte ska behöva betala för att skicka dina pengar utomlands.Det är därför Currencies Direct är ett av Europas ledande, oberoende företag som tillhandahåller valutaväxling och internationella betalningar, med över 18 års erfarenhet.

 

För mer information ring  +34-965993477 eller +34647897618, alternativt skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. www.currenciesdirect.com

Currency Converter

Convert 

into

  

Properties Search

Latest Properties

Ciudad Quesada
Costa Blanca South, Ciudad Quesada.

Detached Villa - Resales

Torrevieja
Costa Blanca South, Torrevieja.

Townhouse - Resales

Ciudad Quesada
Costa Blanca South, Ciudad Quesada.

Link Detached - Resales

Visitors

Visits total:52188

Senast inkommen

 

Villamartin Park

Vilka är online

Vi har 14 besökare och inga medlemmar online