Quesada
 
Guardamar

QuesadaDetta är en urbanisering som har ett eget stort köpcentrum med pubar,
restauranger, banker, vårdcentral och affärer och du går på 15 minuter
från Rojales centrum. Om ditt intresse är golf så finns det en bra kommunal 18-håls golfbana (La Marquesa). Det finns ett rimligt prissatt äventyrsbad
mellan Quesada och Rojales med öppettider 10.30 – 19.00 från juni till september.
Permanent boende är 80% som trivs i denna underbara lilla stad och som gör att
du känner dig hemma.

 

GuardamarDär det finns milslånga stränder med blå flagg vilket innebär säkerhet och renlighet. Här finns även nät för volybollspel och klätterställningar för att hålla barnen sysselsatta medan du kan bättra på solbrännan. Badvakter finns på stranden dagtid.
Du hittar många spanska restauranger och barer som erbjuder dig en trevlig utsikt över havet. Vid den nedre delen av stranden finns en stor friluftsanläggning med pooler, fotbollsplaner, tennisbanor och andra fritidsaktiviteter samt en småbåtshamn där du kan prova på alla typer av vattensporter. Guardemar är en av de utvalda platserna där spanjorerna själva semestrar.

Torrevieja  
Benimar

TorreviejaHär finns allt du kan önska affärer, banker,
barer, diskotek och levande underhållning på sommaren samt flera strandkaféer. Det finns vattensporter och många små vikar att utforska och även en ubåt att gå ombord på. Vill du ha lite spänning finns ett kasino mitt emot småbåtshamnen. I utkanten av Torrevieja finns ett stort naturskönt område där du kan hitta många arter av fåglar inklusive stora flockar flamingos. Det finns även organiserade turer för fågelskådning. Fredag morgon måste du vara på marknaden, träffa skandinaviska vänner på  Bar Carlos och diskuterar livet och politik

 

Benimar

Detta är en mycket trevlig stad och med en promenad på ca 10 minuter från fastigheterna når du alla vardagliga bekvämligheter med en hel del nya pubar och restauranger som ständigt blir fler med bl a indisk, kinesisk och spansk mat. Det finns många barer här som besöks av den spanska befolkningen och naturligvist oss norrbo.
År 1957 förstördes större delen av staden och många av invånarna dog när floden Segura svämmade över sina bräddar. Oroa dig inte detta kommer inte att hända igen eftersom floden har förstärkts med banker som har dammluckor för att styra flödet.

Currency Converter

Convert 

into

  

Properties Search

Latest Properties

Ciudad Quesada
Costa Blanca South, Ciudad Quesada.

Detached Villa - Resales

Torrevieja
Costa Blanca South, Torrevieja.

Townhouse - Resales

Ciudad Quesada
Costa Blanca South, Ciudad Quesada.

Link Detached - Resales

Visitors

Visits total:52188

Senast inkommen

 

Villamartin Park

Vilka är online

Vi har 28 besökare och inga medlemmar online