Lyxpenthouse i centrala Torrevieja 119,000 €

Denne totalrenoverte toppleiligheten med 2 soverom ligger i sentrum av Torrevieja.

Leiligheten har et boareal på 65 kvm og går over ett plan. Den består av to soverom hvorav hovedsoverommet har innebygget garderobeskap. Videre finner man et bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin, et inngangsparti, et moderne kjøkken med åpen løsning og en lys stue. Fra hovedsoverommet er det i tillegg inngang til et ekstra rom som per i dag benyttes som et oppholdsrom / ekstra soverom.

Leiligheten er videre utstyrt med air condition (varm / kald) i stue og nye doble vinduer med myggnetting. Den selges møblert som vist på bildene.

Uteområde
Fra stuen har man utgang til en flott hjørneterrasse på hele 40 kvm. Her er det både en utendørs spisegruppe samt plass til solstoler. Her har man også flott utsikt over området. I tillegg til den private terrassen har man også tilgang til en stor felles takterrasse med nydelig utsikt.

Område
Leiligheten ligger i sentrum av Torrevieja med gangavstand til stranden og strandpromenaden. Her er man også innen gangavstand til alt man trenger av fasilitetstilbud, som butikker, restauranter, banker, kafeer og mye mer.

Torrevieja er en populær by på Costa Blanca kysten. Her finner man alt man trenger av fasiliteter og byen byr blant annet på parker, strender, en flott strandpromenade, marina, handlegate, kjøpesentre, kveldsmarked, tivoli, butikker, restauranter, barer, kaféer og mye mer. Torrevieja byr også på en rekke aktivitetstilbud, og i utkanten av byen finner man blant annet bowling og en stor vannpark, i tillegg til et stort idrettsanlegg.

Strender
De flotte strendene på Costa Blanca kysten ligger som perler på en snor, og innen kort avstand har man tilgang på en rekke strender. Midt i sentrum av Torrevieja finner man mindre strender, mens Naufragos-stranden, Playa Del Cura og Los Locos-stranden ligger like i utkanten av byen. Innen kort avstand finner man også La Mata-stranden, den populære 9 kilometer lange sandstranden i Guardamar og de flotte strendene i Orihuela.

Klima
Torrevieja er en flott plass å både bo og feriere, både på sommer- og vinterstid. Somrene er alltid solrike og varme, mens vintrene er milde, og området har en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Torrevieja ligger like ved to store saltsjøer som har en rensende effekt på luften og er med på å gi området et spesielt gunstig helsemiljø. Klimaet har spesielt en positivt effekt på mennesker med blant annet astma, allergier, reumatisme og hudsykdommer.


General Amenities
Ref #: FBB180329
Property Type: Apartment
Beds
2
Baths
1
M2
105
Ref #: FBB180329
Property Type: Apartment

Please complete the form below to request a showing for this property. We will review your request and respond to you as soon as possible. Please add any additional notes or comments that we will need to know about your request.

 
Ref #: FBB180329
Property Type: Apartment

If you would like to send this property to a friend that you think may be interested, please complete the form below. To send this property to multiple friends, enter each email separated by a comma in the 'Friends Email' field.

 
Ref #: FBB180329
Property Type: Apartment
FBB Immobilien. All rights Reserved.